2019.10.01. Seminārs - meistarklase: Laboratorisko mērījumu meistarklase

RSU Darba drošības un vides veselības institūts organizē meistarklasi – pieredzes apmaiņas semināru „LABORATORISKO MĒRĪJUMU MEISTARKLASE"

Semināra mērķis:

Analizēt dažādas darba vietas, tajās nepieciešamos mērījumus, kā arī dažādu laboratorisko mērījumu rezultātu piemērus ar tālāk sekojošiem preventīvajiem pasākumiem, piemēram, individuālās aizsardzības līdzekļu izvēli, veicamajām obligātajām veselības pārbaudēm u.tml.. Seminārā analizēsim piemērus par vairāku gadu garumā uzņēmumos veiktiem mērījumiem un to saistību ar veiktajiem preventīvajiem pasākumiem. Plānojam dalīšanos pieredzē ar kompetento institūciju, kompetento speciālistu un uzņēmumu DAVS pārstāvjiem.

Mērķauditorija:

Vecākie darba aizsardzības speciālisti. *Šajā meistarklasē būs aktīvi jādarbojas meistarklašu moderatora vadībā. Meistarklasei aicināti pieteikties tikai tādi dalībnieki, kuri ir gatavi aktīvi iesaistīties!

Priekšnosacījumi dalībai meistarklasē:

IERODOTIES UZ MEISTARKLASI, LĪDZI JĀŅEM SAVĀ UZŅĒMUMĀ VEIKTIE LABORATORISKIE MĒRĪJUMI (izdrukātā formā vai portatīvajā datorā, vai citā ierīcē).

Semināra programma – pielikumā.

Semināra norises laiks un vieta:

2019. gada 1. oktobris, plkst. 14.00 - 18.00 Kandava, norises vieta tiks precizēta.

Pieteikšanās:

• Informācijai: Tālrunis: 29437702; e–pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
• Pieteikšanās:http://stradavesels.lv/kalendars/event-4446/pieteikties-1.10.2019./
• Dalībnieku skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties savlaicīgi. Ja tiks pārsniegts vietu skaits auditorijā, paturam tiesības atteikt dalību tiem dalībniekiem, kuri pieteikušies vēlāk.

Sertifikāts:

Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (4 izglītības stundas).

Dalības maksa:

Dalība seminārā ir BEZMAKSAS. Semināra dalībniekiem ir nodrošināti semināra materiāli un kafijas pauze.

Seminārs notiek Eiropas Darba drošības un veselības aizsardzības aģentūras kontaktpunkta Latvijā Informācijas padomes apstiprinātā „Darba aizsardzības preventīvo pasākumu plāns 2019. gadam” ietvaros.

Lasīts 583 reizes Pēdējo reizi rediģēts Ceturtdiena, 26 septembris 2019 22:26
Mihails Gorskis

Projekta vadītājs un zinātniskais redaktors

Mājas lapa: www.kimijas-sk.lv E-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
Aktīvā pozīcija: Sākumlapa Konferences un semināri 2019.10.01. Seminārs - meistarklase: Laboratorisko mērījumu meistarklase